Verloskundige praktijk Urk

Home

Welkom

Hartelijk welkom op de website van verloskundigenpraktijk Madelief voor de regio Urk en omstreken. Op deze site willen we je informeren over wie we zijn en welke zorg  wij bieden rondom zwangerschap, bevalling en kraambed. Heb je na het lezen  van deze site nog vragen of wil je je aanmelden, dit kan zonder verwijzing van een huisarts, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Graag tot  ziens!

Berdien Eilander- Pepping en Lideweij ten BolscherWat doen we?
  • We bieden volledige verloskundige zorg rondom zwangerschap, bevalling en gedurende de kraamperiode. In geval van complicaties overleggen we met de gynaecologen en waar nodig dragen we de zorg aan hen over.
  • Iedereen krijgt een echo aangeboden bij intake, 20 weken en daar waar er op medische indicatie een echo nodig is.
  • We geven voorlichting over voeding en leefstijl voorafgaand aan de zwangerschap welke de gezondheid van de a.s. moeder en haar kind kunnen bevorderen. Ben je nog niet zwanger maar heb je wel een kinderwens dan kun je contact met ons opnemen.
  • Voor zover het mogelijk is binnen onze grenzen en medisch verantwoord willen we in onze zorgverlening tegemoet komen aan de wensen van de a.s. ouders. Wij doen thuisbevallingen maar ook gaan we mee naar het ziekenhuis om de vrouwen die poliklinisch willen bevallen te begeleiden.